2. 6. 2024   |   svátek má Jarmil
 

Nakládaný eidam

Název Množství a jednotka
eidam 150 g
červená paprika 1 ks
pálivá paprika 1/2 lžičky
mletá sladká paprika 1 lžička
olej asi 2 dl
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 30 min.
Vaření:
Jarča



Postup
1 dl oleje promícháme s mletou paprikou , chilli kořením, drceným rozmarýnem a nakrájeným nadrobno česnekem.
Sýr nakrájíme na menší kostičky, papriku a cibuli na proužky. Vše smícháme a vložíme do sklenice s olejem. Promícháme a dolijeme olejem tak, aby vše bylo ponořeno. Na závěr vložíme do sklenice bobkový list.


Další fotografie
 


RECEPTY

Pečená hovězí žebírka

Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept

RECEPTY

Ptáčci v rozletu

Postup: Hovězí plecko nakrájíme na tenké plátky, na několika místech nařízneme a... zobrazit recept

RECEPTY

Boršč

Postup: Očistíme zeleninu, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na nudličky, řepu oloupeme a... zobrazit recept

RECEPTY

Krůtí stehno po staročesku

Postup: Horní krůtí stehno omyjeme, na několika místech prošpikujeme slaninou, ze všech... zobrazit recept

RECEPTY

Hlívový guláš s krůtím masem

Postup: Krůtí maso nakrájené na nudličky orestujeme na oleji, přidáme nahrubo... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Ubytování na Zlínsku – U Johana

Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek

RESTAURACE

Černý Orel

Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...